• Asortyment
  • O nas
    • Historia
    • Wirtualny spacer
    • Rekomendacje
  • Wiedza
    • Taste Store Blog
    • Porady ogólne
    • Przepisy
    • O wołowinie
    • O cielęcinie
    • O wieprzowinie
    • O drobiu
    • O jagnięcinie
    • O dziczyźnie
  • Zakupy i transport
    • Jak kupować
    • Koszt transportu
    • Kiedy i jak dowozimy - Warszawa i okolice
    • Kiedy i jak dowozimy - cała Polska
    • Program lojalnościowy
    • Zwrot wkładów mroźniczych
  • FAQ
  • Regulamin
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
  • Kontakt
Logowanie Nowe konto
Taste Store
1. mięsny on-line od 2009 r.
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Mięsa Ekologicze Certyfikowane
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Indyk naturalnie
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Zobacz wszystkie
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Makarony
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
Taste Store
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Mięsa Ekologicze Certyfikowane
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Indyk naturalnie
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Zobacz wszystkie
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Makarony
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wołowina Wagyu certyfikowana
  • Antrykot Rib Eye Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowany

Antrykot Rib Eye Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowany

Cena: 1 299,00 zł / kg

kg
kup teraz
Antrykot Rib Eye Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowany
Rib Eye trymowany, oczyszczony z okrywy tłuszczowej.
Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego na egzotycznej wyspie w mieście Kagoshima. Jest to najlepsza wołowina Wagyu w Japonii. Kagoshima Black Beef jest produktem wielu lat ciągłych ulepszeń, przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Główną cechą tego Wagyu jest jego kruchość i pełny smak, a także dobrze zbalansowany marmurek - tłuszcz we włóknach mięśniowych, wysoko podbijający smakowitość. Wołowina rozpływa się w ustach. Taka delikatna, pięknie marmurkowa (najwyższa klasa marmurka A5) wołowina dostarcza naprawdę niezwykłych kulinarnych doświadczeń.
Japońskie bydło czarne stanowi około 90% ras bydła rasy Wagyu. Jest najliczniejsze w Japonii i jest sprzedawane pod marką Kagoshima Black Beef.

Aby cieszyć się wysokiej jakości marmurkową czarną wołowiną Kagoshima, najlepiej przygotować stek na żelaznej płycie. To mięso doskonale nadaje się również do wyśmienitych potraw z grilla i steków z bardzo mocno rozgrzanej patelni. Poniżej znajdziesz opis jednej z propozycji przygotowania steka z Waguy.

UWAGA: PRODUKT SPROWADZAMY PRZEDE WSZYSTKIM NA ZAMÓWIENIE. CZAS OCZEKIWANIA TO MAX. 7 DNI, LUB SZYBCIEJ JEŚLI MAMY AKURAT NA STANIE.

Inne elementy stekowe Wagyu są pod tymi linkami:
Antrykot Wagyu Kogoshima
Polędwica Wagyu Kogoshima
PHO BO

Przepisów na fantastyczną zupę Pho znajdziecie w sieci bardzo dużo. Dlatego nie będziemy tutaj przytoczyć konkretnego. Z pewnością znajdziecie taki, który będzie wam odpowiadał. My z wołowiną Wagyu przygotowujemy właśnie Pho Bo. To jest odmiana tego dania, do której potrzebujecie wysokiej jakości steka. Najbardziej smakowita, wykwintna, totalnie podbijająca smak będzie wołowina Wagyu. A przy okazji pozwoli Wam to jednym stekiem nakarmić kilka osób.
Potrzebujecie gotowego, wrzącego bulionu Pho. Steka Rib-Eye Wagyu musicie wcześniej podmrozić, żeby dał się pokroić na bardzo cienkie plasterki. Potem wołowinę należy koniecznie doprowadzić do temperatury pokojowej. Do miseczek nałożyć makaron, na makaron położyć kilka plasterków Wagyu i zalać wrzącym bulionem. Wołowina sparzy się w bulionie i danie gotowe. Cieszcie się każdym kęsem! Mmmmm
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię

Rekomendacje

Pręga z kością Ossobuco Limousine

Pręga z kością Ossobuco Limousine

Mięso z nogi wołowej. Kleiste i chude, dobre na rosół i do duszenia. Mięso ze...
Zdjęcie z galerii
56,90 zł / kg
kg
Polędwica z młodego bydła rasy Limousine (Tenderloin)

Polędwica z młodego bydła rasy Limousine (Tenderloin)

Najdelikatniejsze i najwyższej jakości mięso wołowe z młodego bydła szlachetnej rasy Limousine. Doskonałe na steki....
Zdjęcie z galerii
239,90 zł / kg
kg
Boczek z dzika bez kości mrożony

Boczek z dzika bez kości mrożony

Dziczyzna pochodząca z Borów Niemodlińskich. Boczek jest dodatkiem do pasztetów z dziczyzny, doskonały również grillowany.
Ten...
79,90 zł / kg
kg
Rostbef New York Wagyu Crossbreed Japonia A3/A4 Trymowany

Rostbef New York Wagyu Crossbreed Japonia A3/A4 Trymowany

New York trymowany - oczyszczony z okrywy tłuszczowej.
Wołowina Wagyu crossbreed to mięso z krzyżówki czarnego...
Zdjęcie z galerii
999,00 zł / kg
kg
Areczku w sobotę inwentaryzacja ostry sos 8/10 od Rykowisko

Areczku w sobotę inwentaryzacja ostry sos 8/10 od Rykowisko

"Areczku, w sobotę inwentaryzacja" to wyjątkowy, produkowany w małych partiach bardzo ostry sos od Rykowiska,...
67,90 zł / szt
szt
Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowany

Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowany

New York trymowany - oczyszczony z okrywy tłuszczowej,
Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego...
1 299,00 zł / kg
kg
Antrykot Rib Eye Wagyu Crossbreed Japonia A3/A4 Trymowany

Antrykot Rib Eye Wagyu Crossbreed Japonia A3/A4 Trymowany

Rib Eye trymowany - oczyszczony z okrywy tłuszczowej.
Wołowina Wagyu crossbreed to mięso z krzyżówki czarnego...
Zdjęcie z galerii
999,00 zł / kg
kg
Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Zaraz po japońskim Wagyu natywnym, absolutny 'top' naszego asortymentu - wzorzec z Sevres dla każdego...
839,00 zł / kg
kg
Antrykot jałówka ekstra marmurek Rib Eye

Antrykot jałówka ekstra marmurek Rib Eye

Antrykot wołowy z jałówki o wyjątkowej marmurkowości, z którego wycinamy steki Rib Eye. Trymowany i...
239,90 zł / kg
kg
Nowości
Antrykot argentyński Black Angus (Entrecote)

Antrykot argentyński Black Angus (Entrecote)

Najwyższej jakości długo sezonowany antrykot z bydła Black Angus, hodowanego w Argentynie. Ze względu na...
244,90 zł / kg
kg
Polędwica Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowana

Polędwica Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowana

Polędwica wytrymowana z okrywy tłuszczowej.
Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego na egzotycznej wyspie...
1 449,00 zł / kg
kg
Kabanosy z jelenia

Kabanosy z jelenia

Bardzo chude, dobrze doprawione kabanosy z mięsa jelenia. Dobrze wysuszone. Wyrabiane ręcznie w niewielkich...
135,90 zł / kg
kg
Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon cięty jest z najlepszej, środkowej części polędwicy wołowej ze szlachetnej rasy bydła...
Zdjęcie z galerii
259,90 zł / kg
kg
Stek New York (Striploin)

Stek New York (Striploin)

Stek New York z naszej regularnej selekcjonowanej przez rzeźnika wołowiny wycinany jest z rostbefu -...
77,90 zł / kg
kg
Zestaw 4 selekcjonowanych steków sezonowanych bez kości

Zestaw 4 selekcjonowanych steków sezonowanych bez kości

Zestaw dwóch steków sezonowanych z mięsnej rasy Black Angus z byka na mokro oraz dwóch...
189,90 zł / szt
szt
Polędwica Wagyu A5 Kogoshima Nietrymowana

Polędwica Wagyu A5 Kogoshima Nietrymowana

Polędwica niewytrymowana z okrywy tłuszczowej.
Polędwica wytrymowana z okrywy tłuszczowej.
Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła...
1 149,00 zł / kg
kg

Klienci, którzy kupili: Antrykot Rib Eye Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowany, kupili również:

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Najwyższej jakości stek z jałówek z polskiej hodowli rasy o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody...
Zdjęcie z galerii
179,90 zł / kg
kg
Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowany

Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowany

New York trymowany - oczyszczony z okrywy tłuszczowej,
Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego...
1 299,00 zł / kg
kg
Antrykot US Prime Black Angus Rib Eye (Entrecote)

Antrykot US Prime Black Angus Rib Eye (Entrecote)

Najwyższej jakości mięso stekowe z amerykańskiej wołowiny bydła Black Angus klasy 'Prime' sezonowanej min. 28...
469,90 zł / kg
kg
Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Zaraz po japońskim Wagyu natywnym, absolutny 'top' naszego asortymentu - wzorzec z Sevres dla każdego...
839,00 zł / kg
kg
Stek Filet Mignon Limousine (Tenderloin)

Stek Filet Mignon Limousine (Tenderloin)

Stek Filet Mignon cięty jest z najlepszej, najdelikatniejszej, środkowej części polędwicy wołowej ze szlachetnej rasy...
259,90 zł / kg
kg
New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

Najwyższej jakości steki z rostbefu z polskich jałówek o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody hodowli...
Zdjęcie z galerii
169,90 zł / kg
kg
Kotleciki jagnięce z kością świeże, rasa Merynos

Kotleciki jagnięce z kością świeże, rasa Merynos

Najdelikatniejsza jagnięcina. Świetne mięso na wykwintne pieczone kotleciki z kością.
Nasz rzeźnik rozbiór jagnięciny robi na...
224,90 zł / kg
kg
Sprawdź dostępność:
Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek wykrojony z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną antrykotu wołowego ze szlachetnej rasy...
Zdjęcie z galerii
154,90 zł / kg
kg
Cote de Boeuf sezonowany na sucho 30 dni

Cote de Boeuf sezonowany na sucho 30 dni

Najwyższej jakości stek z polskich jałówek o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody hodowli i doboru...
Zdjęcie z galerii
169,90 zł / kg
kg
Polędwica Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowana

Polędwica Wagyu Kogoshima Japonia A5 Trymowana

Polędwica wytrymowana z okrywy tłuszczowej.
Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego na egzotycznej wyspie...
1 449,00 zł / kg
kg
Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon cięty jest z najlepszej, środkowej części polędwicy wołowej ze szlachetnej rasy bydła...
Zdjęcie z galerii
259,90 zł / kg
kg
Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek sezonowany New York wykrojony jest z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie rostbefu wołowego ze...
Zdjęcie z galerii
134,90 zł / kg
kg
Stek T-bone sezonowany Angus

Stek T-bone sezonowany Angus

Steki T-bone sezonowane około 3 tygodni z polskiej hodowli bydła rasy Angus. Zawdzięczają swoją nazwę...
Zdjęcie z galerii
149,90 zł / kg
kg
2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

Burgery wołowe to nasze klasyczne burgery robione ręcznie z antrykotu świeżego i stekowego antrykotu sezonowanego...
Zdjęcie z galerii
35,90 zł / szt
szt
Hanger (onglet) stek polski Angus

Hanger (onglet) stek polski Angus

Hanger stek to specjalne cięcie znane wprawnym rzeźnikom. Mięsień pochodzi z najlepszej części wołowej przepony....
Zdjęcie z galerii
68,90 zł / kg
kg
Kości szpikowe, szpik kostny wołowy plastry Marrow

Kości szpikowe, szpik kostny wołowy plastry Marrow

Kości wołowe ze szpikiem, pocięte na kilkucentymetrowe plastry do pieczenia, do sosów i bulionów bądź...
Zdjęcie z galerii
17,90 zł / kg
kg

Newsletter

Bądź na bieżąco w nowościami i promocjami!
Zapoznałem się z informacją o przetwarzaniu danych. Administratorem Twoich danych osobowych jest Taste Company sp. z o.o., z siedzibą w Piasecznie ul. Jana Kazimierza 30, 05-500 Piaseczno, NIP: 1231533085, REGON: 525243733, KRS: 0001034294, Sąd Rejonowy dla M.ST. Warszawy w Warszawie, XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, e-mail: sklep@tastestore.pl. Twoje dane osobowe przetwarzane są w celu wysyłania Newslettera od Taste Company sp. z o.o., który może zawierać informacje handlowe. Zgodę można wycofać w każdym czasie w sposób określony w Polityce prywatności. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się w naszej Polityce prywatności sklepu internetowego Taste Store.  Pole jest obowiązkowe do wypełnienia

Informacje

  • Kontakt Taste Store
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Szybki kontakt

Taste Store Meats & More:
tel. 668 668 500
tel. 22 254 11 11
Nie zdążyliśmy odebrać?
Skontaktuj się z nami przez Messengera Odpowiemy!
Czynne: pon.-pt.: 9-19 / sob.: 9-15


Social media

Copyright © 2025
oprogramowanie sklepu: AptusShop projekt i strony: Aptus.pl
Pręga z kością Ossobuco Limousine

Pręga z kością Ossobuco Limousine

Mięso z nogi wołowej. Kleiste i chude, dobre na rosół i do duszenia. Mięso ze...
Zdjęcie z galerii
56,90 zł / kg
kg
Polędwica z młodego bydła rasy Limousine (Tenderloin)

Polędwica z młodego bydła rasy Limousine (Tenderloin)

Najdelikatniejsze i najwyższej jakości mięso wołowe z młodego bydła szlachetnej rasy Limousine. Doskonałe na steki....
Zdjęcie z galerii
239,90 zł / kg
kg
Boczek z dzika bez kości mrożony

Boczek z dzika bez kości mrożony

Dziczyzna pochodząca z Borów Niemodlińskich. Boczek jest dodatkiem do pasztetów z dziczyzny, doskonały również grillowany.
Ten...
79,90 zł / kg
kg
Rostbef New York Wagyu Crossbreed Japonia A3/A4 Trymowany

Rostbef New York Wagyu Crossbreed Japonia A3/A4 Trymowany

New York trymowany - oczyszczony z okrywy tłuszczowej.
Wołowina Wagyu crossbreed to mięso z krzyżówki czarnego...
Zdjęcie z galerii
999,00 zł / kg
kg