• Asortyment
  • O nas
    • Historia
    • Wirtualny spacer
    • Rekomendacje
  • Wiedza
    • Taste Store Blog
    • Porady ogólne
    • Przepisy
    • O wołowinie
    • O cielęcinie
    • O wieprzowinie
    • O drobiu
    • O jagnięcinie
    • O dziczyźnie
  • Zakupy i transport
    • Jak kupować
    • Koszt transportu
    • Kiedy i jak dowozimy - Warszawa i okolice
    • Kiedy i jak dowozimy - cała Polska
    • Program lojalnościowy
    • Zwrot wkładów mroźniczych
  • FAQ
  • Regulamin
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
  • Kontakt
Logowanie Nowe konto
Taste Store
1. mięsny on-line od 2009 r.
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Koźlęcina
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Wędliny z Poznania
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
Taste Store
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Koźlęcina
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Wędliny z Poznania
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wołowina świeża i sezonowana
  • Pierwsza krzyżowa polski Angus (Sirloin)

Pierwsza krzyżowa polski Angus (Sirloin)

Cena: 71,90 zł / kg

kg
kup teraz
Pierwsza krzyżowa polski Angus (Sirloin)
Wołowina z mięsa rasy Polski Angus, sezonowana 3 tygodnie. Wysokiej klasy wołowina z bogatymi przerostami - dobra na pieczenie lub pyszne steki.
Aberdeen Angus jest Szkocką rasą bydła mięsnego. Pochodzi z na północno-wschodnich krańcach Wielkiej Brytanii. Obecnie największe stada można spotkać w USA. Angus pojawił się w Polsce w latach 70. ubiegłego wieku. Posiada kilka charakterystycznych cech, dzięki którym jest łatwo rozpoznawalną rasą. Jest bydłem mięsnym, o lśniącej, gładkiej sierści, czarnej barwy, nie posiadają rogów. Mimo niewielkich rozmiarów ciała ma charakterystyczną budowę dla bydła mięsnego, wpisaną w prostokąt. Głowa jest mała, szyja dość krótka, umięśniona. Tułów jest silnie zbudowany, szczególnie w partii zadu, grzbietu i ud. Dorosłe krowy osiągają 500 kg, a buhaje 800 kg. Jest to bydło o cechach wybitnie mięsnych, dające wysokiej jakość elementy, z których pozyskuje się mięso idealnie nadające się do sezonowania.
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię

Rekomendacje

Parówki z indyka z Kuznocina

Parówki z indyka z Kuznocina

Parówki drobiowe z indyka z Kuznocina. W pełni naturalne parówki do podgrzania w wodzie, na...
Zdjęcie z galerii
61,90 zł / kg
kg
Kotlety schabowe z kością steki schabowe

Kotlety schabowe z kością steki schabowe

Bardzo lubimy te kotlety ze schabu wieprzowego z kością. Ze względu na różne możliwości ich...
39,90 zł / kg
kg
Schab wieprzowy bez kości świeży

Schab wieprzowy bez kości świeży

Schab wieprzowy to element wieprzowiny doskonały do pieczenia w całości lub na tradycyjne dla polskiej...
Zdjęcie z galerii
37,90 zł / kg
kg
Kości szpikowe wołowe cięte wzdłuż (Marrow)

Kości szpikowe wołowe cięte wzdłuż (Marrow)

Kości wołowe ze szpikiem, pocięte na kilkucentymetrowe plastry do pieczenia, do sosów i bulionów bądź...
21,90 zł / kg
kg
Nowości
Antrykot bez kości (Entrecote)

Antrykot bez kości (Entrecote)

Świetna wołowina na rosół lub steki. Jakością nie ustępuje rostbefowi - jest krucha i soczysta....
56,90 zł / kg
kg
Rostbef (Striploin)

Rostbef (Striploin)

Doskonała wołowina na steki, bitki, rumsztyki, boeuf Strogonowa. Pochodzi z polskiej rasy bydła. Rostbef to...
71,90 zł / kg
kg
Ogórki kwaszone domowe ORZEŁ

Ogórki kwaszone domowe ORZEŁ

Waga: 750 g.
15,90 zł / szt.
szt.
Wątróbka jagnięca

Wątróbka jagnięca

Wątróbka jagnięca jest elementem piątej ćwiartki. Wątróbka jagnięca to najdelikatniejsza wątróbka o bogatym, przyjemnym smaku....
41,90 zł / kg
kg
Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek sezonowany New York wykrojony jest z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie rostbefu wołowego ze...
Zdjęcie z galerii
119,90 zł / kg
kg
Antrykot sezonowany z byka polski Angus (Entrecote)

Antrykot sezonowany z byka polski Angus (Entrecote)

Antrykot z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną mięsa wołowego ze szlachetnej rasy Angus...
Zdjęcie z galerii
129,90 zł / kg
kg
Pręga bez kości (Chuck)

Pręga bez kości (Chuck)

Mięso z części łopatki wołowej. Kleiste i chude. Dobra na rosół i duszona w gulaszu....
57,90 zł / kg
kg
Ligawa (Round Eye)

Ligawa (Round Eye)

Luksusowe, zwarte mięso z udźca wołowego. Wyśmienite na zrazy, rumsztyki, tatara.
69,90 zł / kg
kg
Mięso mielone z indyka Taste Store

Mięso mielone z indyka Taste Store

To mięso mielone z indyka jest przygotowane wyłącznie z selekcjonowanych piersi i udźców z indyka....
39,90 zł / kg
kg
Szynka wiejska od Dreszlera

Szynka wiejska od Dreszlera

Jednak z naszych najulubieńszych szynek. Wędzona na ciepło w dymie olchowym szynka wieprzowa od Dreszlera,...
67,90 zł / kg
kg
Wołowina mielona Taste Store

Wołowina mielona Taste Store

Ta mielona wołowina przygotowana jest z mięsa wołowego ras mięsnych, ze świeżego rozbioru w naszym...
Zdjęcie z galerii
51,90 zł / kg
kg
Nogi kurczaka zagrodowego

Nogi kurczaka zagrodowego

Nogi kurczaka ekologicznego z wybranych, kontrolowanych ferm z Podlasia. Zwierzęta żywione paszami genetycznie niemodyfikowanymi -...
Zdjęcie z galerii
29,90 zł / kg
kg

Klienci, którzy kupili: Pierwsza krzyżowa polski Angus (Sirloin), kupili również:

Wołowina mielona Taste Store

Wołowina mielona Taste Store

Ta mielona wołowina przygotowana jest z mięsa wołowego ras mięsnych, ze świeżego rozbioru w naszym...
Zdjęcie z galerii
51,90 zł / kg
kg
Kości szpikowe, szpik kostny wołowy (Marrow)

Kości szpikowe, szpik kostny wołowy (Marrow)

Kości wołowe ze szpikiem, pocięte na kilkucentymetrowe plastry do pieczenia, do sosów i bulionów bądź...
Zdjęcie z galerii
16,90 zł / kg
kg
Antrykot bez kości (Entrecote)

Antrykot bez kości (Entrecote)

Świetna wołowina na rosół lub steki. Jakością nie ustępuje rostbefowi - jest krucha i soczysta....
56,90 zł / kg
kg
Karkówka wieprzowa bez kości

Karkówka wieprzowa bez kości

Polska wieprzowina rasy Polska Zwisłoucha. Karkówka jest doskonała na grilla lub smażone kotlety....
38,90 zł / kg
kg
Antrykot sezonowany z byka polski Angus (Entrecote)

Antrykot sezonowany z byka polski Angus (Entrecote)

Antrykot z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną mięsa wołowego ze szlachetnej rasy Angus...
Zdjęcie z galerii
129,90 zł / kg
kg
Pręga bez kości (Chuck)

Pręga bez kości (Chuck)

Mięso z części łopatki wołowej. Kleiste i chude. Dobra na rosół i duszona w gulaszu....
57,90 zł / kg
kg
Szponder wołowy z kością (Short Rib)

Szponder wołowy z kością (Short Rib)

Żebra wołowe z kością pokrojone na odcinki do wykorzystania podczas gotowania rosołu. Zawierają dość dużo...
44,90 zł / kg
kg
Rostbef (Striploin)

Rostbef (Striploin)

Doskonała wołowina na steki, bitki, rumsztyki, boeuf Strogonowa. Pochodzi z polskiej rasy bydła. Rostbef to...
71,90 zł / kg
kg
Poliki wołowe (Cheek)

Poliki wołowe (Cheek)

Poliki wołowe to jeden z najpyszniejszych elementów z tak zwanej piątej ćwiartki, czyli podrobów wołowych....
Zdjęcie z galerii
56,90 zł / kg
kg
Pręga z kością Ossobuco Limousine

Pręga z kością Ossobuco Limousine

Mięso z nogi wołowej. Kleiste i chude, dobre na rosół i do duszenia. Mięso ze...
Zdjęcie z galerii
49,90 zł / kg
kg
Mostek wołowy bez kości polski Angus (Brisket)

Mostek wołowy bez kości polski Angus (Brisket)

Mostek wołowy jest doskonały do dłuższego pieczenia. Po upieczeniu może być podany wystudzony i na...
Zdjęcie z galerii
83,90 zł / kg
kg
Boczek do pieczenia bez żeber

Boczek do pieczenia bez żeber

Boczek bez żeber wytrybowany - po upieczeniu doskonały na zimno, jako domowa wędlina. Krojony w...
35,90 zł / kg
kg
Wątroba cielęca

Wątroba cielęca

Wątroba cielęca świeża. Wątróbka cielęca to wartościowy element piątej ćwiartki zawierająca między innymi takie składniki...
Zdjęcie z galerii
59,90 zł / kg
kg
Hanger (onglet) stek polski Angus

Hanger (onglet) stek polski Angus

Hanger stek to specjalne cięcie znane wprawnym rzeźnikom. Mięsień pochodzi z najlepszej części wołowej przepony....
Zdjęcie z galerii
68,90 zł / kg
kg
Mięso mielone z indyka Taste Store

Mięso mielone z indyka Taste Store

To mięso mielone z indyka jest przygotowane wyłącznie z selekcjonowanych piersi i udźców z indyka....
39,90 zł / kg
kg
Jagnięcina mielona

Jagnięcina mielona

Delikatne mielone mięso jagnięce. Dobre do kołdunów litewskich, doskonałe jako składnik diety dla maluchów.
Nasz rzeźnik...
Zdjęcie z galerii
69,90 zł / kg
kg

Newsletter

Bądź na bieżąco w nowościami i promocjami!
Zapoznałem się z informacją o przetwarzaniu danych. Administratorem Twoich danych osobowych jest Taste Store Łukasz Prokopowicz prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Łukasz Prokopowicz, z siedzibą w Warszawie, przy ul. Stanisława Dygata 3, lok. U1, 01-748 Warszawa, e-mail: sklep@tastestore.pl. Twoje dane osobowe przetwarzane są w celu wysyłania Newslettera od Taste Store, który może zawierać informacje handlowe. Zgodę można wycofać w każdym czasie w sposób określony w Polityce prywatności. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się w naszej Polityce prywatności sklepu internetowego Taste Store.  Pole jest obowiązkowe do wypełnienia

Informacje

  • Kontakt Taste Store
  • Kontakt Puławska
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Szybki kontakt

Taste Store Meats & More:
tel. 668 668 500
tel. 22 254 11 11
Nie zdążyliśmy odebrać?
Skontaktuj się z nami przez Messengera Odpowiemy!
Czynne: pon.-pt.: 9-19 / sob.: 9-15


Social media

Copyright © 2023
oprogramowanie sklepu: AptusShop projekt i strony: Aptus.pl
Parówki z indyka z Kuznocina

Parówki z indyka z Kuznocina

Parówki drobiowe z indyka z Kuznocina. W pełni naturalne parówki do podgrzania w wodzie, na...
Zdjęcie z galerii
61,90 zł / kg
kg
Kotlety schabowe z kością steki schabowe

Kotlety schabowe z kością steki schabowe

Bardzo lubimy te kotlety ze schabu wieprzowego z kością. Ze względu na różne możliwości ich...
39,90 zł / kg
kg
Schab wieprzowy bez kości świeży

Schab wieprzowy bez kości świeży

Schab wieprzowy to element wieprzowiny doskonały do pieczenia w całości lub na tradycyjne dla polskiej...
Zdjęcie z galerii
37,90 zł / kg
kg
Kości szpikowe wołowe cięte wzdłuż (Marrow)

Kości szpikowe wołowe cięte wzdłuż (Marrow)

Kości wołowe ze szpikiem, pocięte na kilkucentymetrowe plastry do pieczenia, do sosów i bulionów bądź...
21,90 zł / kg
kg
Nowości