• Asortyment
  • O nas
    • Historia
    • Wirtualny spacer
    • Rekomendacje
  • Wiedza
    • Taste Store Blog
    • Porady ogólne
    • Przepisy
    • O wołowinie
    • O cielęcinie
    • O wieprzowinie
    • O drobiu
    • O jagnięcinie
    • O dziczyźnie
  • Zakupy i transport
    • Jak kupować
    • Koszt transportu
    • Kiedy i jak dowozimy - Warszawa i okolice
    • Kiedy i jak dowozimy - cała Polska
    • Program lojalnościowy
    • Zwrot wkładów mroźniczych
  • FAQ
  • Regulamin
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
  • Kontakt
Logowanie Nowe konto
Taste Store
1. mięsny on-line od 2009 r.
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Koźlęcina
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Wędliny z Poznania
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
Taste Store
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Koźlęcina
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Wędliny z Poznania
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
  • Strona główna
  • Mięso
  • Wołowina świeża i sezonowana
  • Polędwica Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Tenderloin)

Polędwica Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Tenderloin)

Cena: 949,90 zł / kg

kg
kup teraz
Polędwica Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Tenderloin)
Nowości
Wołowina Wagyu crossbreed to mięso z krzyżówki czarnego bydła hodowanego w Japonii z krowami mlecznymi. Kagoshima Black Beef jest produktem wielu lat ciągłych ulepszeń, przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Główną cechą tego Wagyu jest jego kruchość i pełny smak, a także dobrze zbalansowany marmurek - tłuszcz we włóknach mięśniowych, wysoko podbijający smakowitość i kruchość. Wołowina rozpływa się w ustach. Taka delikatna, wydatnie marmurkowa (klasa marmurka A3) wołowina dostarcza naprawdę niezwykłych kulinarnych doświadczeń.

Aby cieszyć się wysokiej jakości marmurkową czarną wołowiną Kagoshima, najlepiej przygotować stek na żelaznej płycie. To mięso doskonale nadaje się również do wyśmienitych potraw z grilla i steków z bardzo mocno rozgrzanej patelni. Poniżej znajdziesz opis jednej z naszych propozycji przygotowania steku z Waguy.

UWAGA: PRODUKT SPROWADZAMY PRZEDE WSZYSTKIM NA ZAMÓWIENIE. CZAS OCZEKIWANIA TO MAX. 14 DNI, LUB SZYBCIEJ JEŚLI MAMY AKURAT NA STANIE.

Inne elementy stekowe Wagyu są pod tymi linkami:
Antrykot Rib Eye Wagyu Kogoshima
Polędwica Wagyu Kogoshima
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię

Rekomendacje

Antrykot Rib Eye Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Entrecote)

Antrykot Rib Eye Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Entrecote)


Wołowina Wagyu crossbreed to mięso z krzyżówki czarnego bydła hodowanego w Japonii z krowami...
Zdjęcie z galerii
849,90 zł / kg
kg
Nowości
Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Zaraz po japońskim Wagyu natywnym, absolutny 'top' naszego asortymentu - wzorzec z Sevres dla każdego...
769,00 zł / kg
kg
Mozzarella di Bufala D.O.P.

Mozzarella di Bufala D.O.P.

Ser Mozzarella wytwarzany ze świeżego mleka bawolic z regionu Kampania. Przepyszny, bardzo delikatny. Dobrze znany...
12,90 zł / szt
szt
Curry originals Madras CapeHerb Spice

Curry originals Madras CapeHerb Spice

Madras curry to pikantne czerwone curry na bazie pomidorów, pochodzące z Chennai (Madras) w południowo-wschodnich...
29,90 zł / szt
szt
Kotleciki jagnięce z kością i tłuszczykiem steki jagnięce

Kotleciki jagnięce z kością i tłuszczykiem steki jagnięce

Kotleciki jagnięce z kością i z okrywą tłuszczową, dzięki której świetnie się sprawdzają przy smażeniu....
Zdjęcie z galerii
194,90 zł / kg
kg
Sprawdź dostępność:
Polędwiczki cielęce polędwica cielęca

Polędwiczki cielęce polędwica cielęca

Najdelikatniejsze mięso cielęce doskonałe na eskalopki i biteczki.

Nasz rzeźnik rozbiór cielęciny robi na miejscu dwa...
Zdjęcie z galerii
129,90 zł / kg
kg
Poliki wołowe (Cheek)

Poliki wołowe (Cheek)

Poliki wołowe to jeden z najpyszniejszych elementów z tak zwanej piątej ćwiartki, czyli podrobów wołowych....
Zdjęcie z galerii
56,90 zł / kg
kg
Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Striploin)

Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Striploin)

Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego na egzotycznej wyspie w mieście Kagoshima. Jest...
1 199,00 zł / kg
kg
Stek T-bone sezonowany Angus

Stek T-bone sezonowany Angus

Steki T-bone sezonowane około 3 tygodni z polskiej hodowli bydła rasy Angus. Zawdzięczają swoją nazwę...
Zdjęcie z galerii
144,90 zł / kg
kg
Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Najwyższej jakości stek z jałówek z polskiej hodowli rasy o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody...
Zdjęcie z galerii
164,90 zł / kg
kg
Polędwica Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Tenderloin)

Polędwica Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Tenderloin)

Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego na egzotycznej wyspie w mieście Kagoshima. Jest...
1 299,00 zł / kg
kg
Tomahawk stek Angus

Tomahawk stek Angus

Jest to specjalna odmiana cięcia steka cote de boeuf (czyli sezonowanego antrykotu) z zachowanym dłuższym...
Zdjęcie z galerii
159,90 zł / kg
kg

Klienci, którzy kupili: Polędwica Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Tenderloin), kupili również:

Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Striploin)

Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Striploin)

Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego na egzotycznej wyspie w mieście Kagoshima. Jest...
1 199,00 zł / kg
kg
Cote de Boeuf sezonowany na sucho 30 dni

Cote de Boeuf sezonowany na sucho 30 dni

Najwyższej jakości stek z polskich jałówek o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody hodowli i doboru...
Zdjęcie z galerii
149,90 zł / kg
kg
Antrykot US Prime Black Angus Rib Eye (Entrecote)

Antrykot US Prime Black Angus Rib Eye (Entrecote)

Najwyższej jakości mięso stekowe z amerykańskiej wołowiny bydła Black Angus klasy 'Prime' sezonowanej min. 28...
519,90 zł / kg
kg
New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

Najwyższej jakości steki z rostbefu z polskich jałówek o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody hodowli...
Zdjęcie z galerii
154,90 zł / kg
kg
Antrykot Rib Eye Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Entrecote)

Antrykot Rib Eye Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Entrecote)


Wołowina Wagyu crossbreed to mięso z krzyżówki czarnego bydła hodowanego w Japonii z krowami...
Zdjęcie z galerii
849,90 zł / kg
kg
Nowości
Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Zaraz po japońskim Wagyu natywnym, absolutny 'top' naszego asortymentu - wzorzec z Sevres dla każdego...
769,00 zł / kg
kg
Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon cięty jest z najlepszej, środkowej części polędwicy wołowej ze szlachetnej rasy bydła...
Zdjęcie z galerii
249,90 zł / kg
kg
Kotleciki jagnięce z kością świeże, rasa Merynos

Kotleciki jagnięce z kością świeże, rasa Merynos

Najdelikatniejsza jagnięcina. Świetne mięso na wykwintne pieczone kotleciki z kością.
Nasz rzeźnik rozbiór jagnięciny robi na...
214,90 zł / kg
kg
Sprawdź dostępność:
Pierś gęsi owsianej pieczona Taste Store

Pierś gęsi owsianej pieczona Taste Store

Piersi gęsi duszone i pieczone w bulionie gęsim od Babci Jasi. Pieczone w naszym piecu...
214,90 zł / kg
kg
Kołduny z jagnięciną Babci Jasi

Kołduny z jagnięciną Babci Jasi

Tradycyjne litewskie malutkie pierożki z jagnięciny mocno doprawione czosnkiem i majerankiem. Aromatyczne kołduny...
85,90 zł / kg
kg
Pierogi Babci Jasi z gęsiną z piersi gęsi

Pierogi Babci Jasi z gęsiną z piersi gęsi

Ręcznie robione, przepyszne pierożki Babci Jasi na cienkim cieście z piersi gęsi z podsmażoną cebulką,...
131,90 zł / kg
kg
Polędwiczki cielęce polędwica cielęca

Polędwiczki cielęce polędwica cielęca

Najdelikatniejsze mięso cielęce doskonałe na eskalopki i biteczki.

Nasz rzeźnik rozbiór cielęciny robi na miejscu dwa...
Zdjęcie z galerii
129,90 zł / kg
kg
Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi Babci Jasi

Pierogi z kapustą i grzybami leśnymi Babci Jasi

Ręcznie robione domowe pierogi, faszerowane kiszoną kapustą i grzybami leśnymi certyfikowanymi, z dodatkiem smażonej cebulki,...
61,90 zł / kg
kg
Pielmieni Babci Jasi

Pielmieni Babci Jasi

Ręcznie robione pierożki Babci Jasi. Pielmieni to rodzaj pierożków, których przepis pochodzi ze wschodu. W...
61,90 zł / kg
kg
Antrykot Rib Eye Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Entrecote)

Antrykot Rib Eye Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Entrecote)

Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego na egzotycznej wyspie w mieście Kagoshima. Jest...
1 199,00 zł / kg
kg
Oryginalny rostbef argentyński czarny Angus (Striploin)

Oryginalny rostbef argentyński czarny Angus (Striploin)

Rostbef to obok polędwicy najlepsza część mięsa wołowego. Jest zwarty, soczysty i kruchy. Doskonały na...
224,90 zł / kg
kg

Newsletter

Bądź na bieżąco w nowościami i promocjami!
Zapoznałem się z informacją o przetwarzaniu danych. Administratorem Twoich danych osobowych jest Taste Store Łukasz Prokopowicz prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Łukasz Prokopowicz, z siedzibą w Warszawie, przy ul. Stanisława Dygata 3, lok. U1, 01-748 Warszawa, e-mail: sklep@tastestore.pl. Twoje dane osobowe przetwarzane są w celu wysyłania Newslettera od Taste Store, który może zawierać informacje handlowe. Zgodę można wycofać w każdym czasie w sposób określony w Polityce prywatności. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się w naszej Polityce prywatności sklepu internetowego Taste Store.  Pole jest obowiązkowe do wypełnienia

Informacje

  • Kontakt Taste Store
  • Kontakt Puławska
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Szybki kontakt

Taste Store Meats & More:
tel. 668 668 500
tel. 22 254 11 11
Nie zdążyliśmy odebrać?
Skontaktuj się z nami przez Messengera Odpowiemy!
Czynne: pon.-pt.: 9-19 / sob.: 9-15


Social media

Copyright © 2023
oprogramowanie sklepu: AptusShop projekt i strony: Aptus.pl
Antrykot Rib Eye Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Entrecote)

Antrykot Rib Eye Wagyu Crossbreed Japonia A3 (Entrecote)


Wołowina Wagyu crossbreed to mięso z krzyżówki czarnego bydła hodowanego w Japonii z krowami...
Zdjęcie z galerii
849,90 zł / kg
kg
Nowości
Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Antrykot Rib Eye Wagyu Certyfikowany Australia 9+ (Entrecote)

Zaraz po japońskim Wagyu natywnym, absolutny 'top' naszego asortymentu - wzorzec z Sevres dla każdego...
769,00 zł / kg
kg
Mozzarella di Bufala D.O.P.

Mozzarella di Bufala D.O.P.

Ser Mozzarella wytwarzany ze świeżego mleka bawolic z regionu Kampania. Przepyszny, bardzo delikatny. Dobrze znany...
12,90 zł / szt
szt
Curry originals Madras CapeHerb Spice

Curry originals Madras CapeHerb Spice

Madras curry to pikantne czerwone curry na bazie pomidorów, pochodzące z Chennai (Madras) w południowo-wschodnich...
29,90 zł / szt
szt