• Asortyment
  • O nas
    • Historia
    • Wirtualny spacer
    • Rekomendacje
  • Wiedza
    • Taste Store Blog
    • Porady ogólne
    • Przepisy
    • O wołowinie
    • O cielęcinie
    • O wieprzowinie
    • O drobiu
    • O jagnięcinie
    • O dziczyźnie
  • Zakupy i transport
    • Jak kupować
    • Koszt transportu
    • Kiedy i jak dowozimy - Warszawa i okolice
    • Kiedy i jak dowozimy - cała Polska
    • Program lojalnościowy
    • Zwrot wkładów mroźniczych
  • FAQ
  • Regulamin
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
  • Kontakt
Logowanie Nowe konto
Taste Store
1. mięsny on-line od 2009 r.
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Wielkanoc
  • Pieczenie
  • Mięso
    • Mięsa gotowe do przyrządzenia
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Wędliny z Poznania
    • Zobacz wszystkie
  • Grill
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne i owocowe
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
Taste Store
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Wielkanoc
  • Pieczenie
  • Mięso
    • Mięsa gotowe do przyrządzenia
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Wędliny z Poznania
    • Zobacz wszystkie
  • Grill
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne i owocowe
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
  • Strona główna
  • Mięso
  • Steki
  • Stek Bavette polski Angus

Stek Bavette polski Angus

Cena: 79,90 zł / kg

kg
kup teraz
Stek Bavette polski Angus
Stek Bavette polski Angus
Dość tani, ale zaskakująco dobry stek wycinany z najlepszej części łaty wołowej. Stek budżetowy z elementu ciętego z mięsnego bydła rasy Angus, hodowanego w Polsce. Z względu na grubość i strukturę włókien mięso należy kroić w poprzek włókien, żeby nadać mu kruchość. My ten stek przed smażeniem marynujemy. Poniżej znajdziecie przepis na marynatę. Naszym zdaniem Bavette nie nadaje się do przyrządzenia well done, ponieważ przygotowany w ten sposób będzie twardy. Tak, jak w przypadku innych steków, należy go ogrzać do temperatury pokojowej, wyjmując z lodówki na pół godziny przed smażeniem. My obsmażamy go na mocno rozgrzanej patelni przez 2 minuty na stronę, a potem pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 160 stopni przez około 3 do 6 minut, w zależności os tego jaki stopień wysmażenia chcemy osiągnąć.
UWAGA: to duży stek sprzedawany tylko w całości - waży ok. 0,6 kg.
Nasza marynata do steka Bavette to mieszanka oliwy z oliwek, sosu sojowego i Burbonu. Wcześniej steki oprószamy pieprzem młotkowanym i dopiero zanurzamy w marynacie. Zostawiamy na kilka godzin w lodówce przykryte.
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię

Rekomendacje

Mięso mielone z indyka Taste Store

Mięso mielone z indyka Taste Store

To mięso mielone z indyka jest przygotowane wyłącznie z selekcjonowanych piersi i udźców z indyka....
35,90 zł / kg
kg
Kiełbasa polska surowa wędzona od Dreszlera

Kiełbasa polska surowa wędzona od Dreszlera

Tradycyjna kiełbasa surowa, wędzona od Dreszlera. Pyszna np. w żurku lub leczo. Jeden kawałek waży...
52,90 zł / kg
kg
Kiełbaski jagnięce surowe Taste Store

Kiełbaski jagnięce surowe Taste Store

Wyśmienite ręcznie robione kiełbaski w naturalnym flaku w stylu merguez. Nasza autorska, unikalna receptura, w...
89,90 zł / kg
kg
Pastrami Deli Club - uparowane plastry

Pastrami Deli Club - uparowane plastry

Wyśmienite pastrami powstające w Krakowie wg inspiracji smakiem słynnego Pastrami w kultowym Katz Delicatessen w...
Zdjęcie z galerii
35,90 zł / szt
szt
Kaszanka od Dreszlera

Kaszanka od Dreszlera

Kaszanka wieprzowa od Dreszlera, wyjątkowo smaczna kaszanka o smaku i wyglądzie tych, które robili nasi...
34,90 zł / kg
kg
Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon cięty jest z najlepszej, środkowej części polędwicy wołowej ze szlachetnej rasy bydła...
Zdjęcie z galerii
249,90 zł / kg
kg
Pasztet Babci Jasi z kurczaka ekologicznego i zagrodowego

Pasztet Babci Jasi z kurczaka ekologicznego i zagrodowego

Wyśmienity pasztet drobiowy z kurczaka ekologicznego i zagrodowego ze świeżymi warzywami oraz naturalnymi przyprawami. Z...
69,90 zł / kg
kg
Wątróbka kurczaka zagrodowego

Wątróbka kurczaka zagrodowego

UWAGA! Z UWAGI NA TRUDNOŚĆ W POZYSKANIU - DOSTĘPNOŚĆ PRODUKTU MOŻE BYĆ OGRANICZONA.

Wątróbka kurczaka zagrodowego...
13,90 zł / kg
kg
Sprawdź dostępność:
Pierś kurczaka zagrodowego karmionego naturalnymi paszami

Pierś kurczaka zagrodowego karmionego naturalnymi paszami

Pierś kurczaka zagrodowego z wybranych, kontrolowanych ferm z Podlasia. Zwierzęta żywione paszami genetycznie niemodyfikowanymi -...
Zdjęcie z galerii
59,90 zł / kg
kg
Kabanosy drobiowe z Kuznocina

Kabanosy drobiowe z Kuznocina

Pyszne, naturalne kabanosy drobiowe, bez domieszki mięsa ani tłuszczu wieprzowego. Delikatne w smaku - nieprzesolone!...
72,90 zł / kg
kg
Kiełbaski jagnięce surowe z kolendrą Taste Store

Kiełbaski jagnięce surowe z kolendrą Taste Store

Wyśmienite ręcznie robione kiełbaski w naturalnym flaku w stylu merguez. Nasza autorska, unikalna receptura, w...
89,90 zł / kg
kg
Kabanosy końskie

Kabanosy końskie

Bardzo chude, dobrze przyprawione i wysuszone kabanosy z koniny. 

61,90 zł / kg
kg
Wątróbka królicza

Wątróbka królicza

Świeże elementy królika, które przyjeżdżają do nas z niewielkiej rodzinnej hodowli spod Krakowa.
Paczka o wadze...
25,90 zł / kg
kg
Sprawdź dostępność:
Poliki wołowe (Cheek)

Poliki wołowe (Cheek)

Poliki wołowe to jeden z najpyszniejszych elementów z tak zwanej piątej ćwiartki, czyli podrobów wołowych....
Zdjęcie z galerii
56,90 zł / kg
kg
Polędwica wołowa premium (Tenderloin)

Polędwica wołowa premium (Tenderloin)

Najdelikatniejsze i najwyższej jakości mięso wołowe klasy premium. Dobre m.in. na steki, tatara, carpaccio.
Nasza podstawowa...
179,90 zł / kg
kg
Burgery wołowe Angus TASTE STORE

Burgery wołowe Angus TASTE STORE

Te burgery wołowe robimy z czystego rostbefu i antrykotu sezonowanych. Jest to antrykot i rostbef...
89,90 zł / kg
kg

Klienci, którzy kupili: Stek Bavette polski Angus, kupili również:

Hanger (onglet) stek polski Angus

Hanger (onglet) stek polski Angus

Hanger stek to specjalne cięcie znane wprawnym rzeźnikom. Mięsień pochodzi z najlepszej części wołowej przepony....
Zdjęcie z galerii
68,90 zł / kg
kg
Wołowina mielona Taste Store

Wołowina mielona Taste Store

Ta mielona wołowina przygotowana jest z mięsa wołowego ras mięsnych, ze świeżego rozbioru w naszym...
Zdjęcie z galerii
51,90 zł / kg
kg
Stek Rib Eye (Entrecote)

Stek Rib Eye (Entrecote)

Stek Rib Eye cięty jest z najlepszej części antrykotu z tłustym oczkiem w środku (stąd...
59,90 zł / kg
kg
Stek New York (Striploin)

Stek New York (Striploin)

Stek New York z naszej regularnej selekcjonowanej przez rzeźnika wołowiny wycinany jest z rostbefu -...
67,90 zł / kg
kg
New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

Najwyższej jakości steki z rostbefu z polskich jałówek o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody hodowli...
Zdjęcie z galerii
154,90 zł / kg
kg
Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Najwyższej jakości stek z jałówek z polskiej hodowli rasy o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody...
Zdjęcie z galerii
164,90 zł / kg
kg
Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek wykrojony z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną antrykotu wołowego ze szlachetnej rasy...
Zdjęcie z galerii
129,90 zł / kg
kg
Pierś indyka

Pierś indyka

Pierś indyka, którego mięso jest cenione nawet bardziej od kurczaka. Wynika to z jeszcze mniejszego...
Zdjęcie z galerii
43,90 zł / kg
kg
Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek sezonowany New York wykrojony jest z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie rostbefu wołowego ze...
Zdjęcie z galerii
119,90 zł / kg
kg
Stek picanha (sirloin cap) sezonowany Angus

Stek picanha (sirloin cap) sezonowany Angus

Sirloin cap, w Polsce znany również jako rumsztyk, to stek wycinany z czubka wołowiny pierwszej...
96,90 zł / kg
kg
Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

Burgery wołowe to nasze klasyczne burgery robione ręcznie z antrykotu świeżego i stekowego antrykotu sezonowanego...
Zdjęcie z galerii
74,90 zł / kg
kg
Rostbef z byka, sezonowany polski Angus (Striploin)

Rostbef z byka, sezonowany polski Angus (Striploin)

Dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną rostbef wołowy ze szlachetnej rasy Angus z małej...
119,90 zł / kg
kg
Rostbef (Striploin)

Rostbef (Striploin)

Doskonała wołowina na steki, bitki, rumsztyki, boeuf Strogonowa. Pochodzi z polskiej rasy bydła. Rostbef to...
71,90 zł / kg
kg
Mięso mielone z indyka Taste Store

Mięso mielone z indyka Taste Store

To mięso mielone z indyka jest przygotowane wyłącznie z selekcjonowanych piersi i udźców z indyka....
35,90 zł / kg
kg
Jagnięcina mielona

Jagnięcina mielona

Delikatne mielone mięso jagnięce. Dobre do kołdunów litewskich, doskonałe jako składnik diety dla maluchów.
Nasz rzeźnik...
Zdjęcie z galerii
68,90 zł / kg
kg
Pierś kurczaka zagrodowego karmionego naturalnymi paszami

Pierś kurczaka zagrodowego karmionego naturalnymi paszami

Pierś kurczaka zagrodowego z wybranych, kontrolowanych ferm z Podlasia. Zwierzęta żywione paszami genetycznie niemodyfikowanymi -...
Zdjęcie z galerii
59,90 zł / kg
kg

Newsletter

Bądź na bieżąco w nowościami i promocjami!
Zapoznałem się z informacją o przetwarzaniu danych. Administratorem Twoich danych osobowych jest Taste Store Łukasz Prokopowicz prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Łukasz Prokopowicz, z siedzibą w Warszawie, przy ul. Stanisława Dygata 3, lok. U1, 01-748 Warszawa, e-mail: sklep@tastestore.pl. Twoje dane osobowe przetwarzane są w celu wysyłania Newslettera od Taste Store, który może zawierać informacje handlowe. Zgodę można wycofać w każdym czasie w sposób określony w Polityce prywatności. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się w naszej Polityce prywatności sklepu internetowego Taste Store.  Pole jest obowiązkowe do wypełnienia

Informacje

  • Kontakt Taste Store
  • Kontakt Puławska
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Szybki kontakt

Taste Store Meats & More:
tel. 668 668 500
tel. 22 254 11 11
Nie zdążyliśmy odebrać?
Skontaktuj się z nami przez Messengera Odpowiemy!
Czynne: pon.-pt.: 9-19 / sob.: 9-15


Social media

Copyright © 2023
oprogramowanie sklepu: AptusShop projekt i strony: Aptus.pl
Mięso mielone z indyka Taste Store

Mięso mielone z indyka Taste Store

To mięso mielone z indyka jest przygotowane wyłącznie z selekcjonowanych piersi i udźców z indyka....
35,90 zł / kg
kg
Kiełbasa polska surowa wędzona od Dreszlera

Kiełbasa polska surowa wędzona od Dreszlera

Tradycyjna kiełbasa surowa, wędzona od Dreszlera. Pyszna np. w żurku lub leczo. Jeden kawałek waży...
52,90 zł / kg
kg
Kiełbaski jagnięce surowe Taste Store

Kiełbaski jagnięce surowe Taste Store

Wyśmienite ręcznie robione kiełbaski w naturalnym flaku w stylu merguez. Nasza autorska, unikalna receptura, w...
89,90 zł / kg
kg
Pastrami Deli Club - uparowane plastry

Pastrami Deli Club - uparowane plastry

Wyśmienite pastrami powstające w Krakowie wg inspiracji smakiem słynnego Pastrami w kultowym Katz Delicatessen w...
Zdjęcie z galerii
35,90 zł / szt
szt