• Asortyment
  • O nas
    • Historia
    • Wirtualny spacer
    • Rekomendacje
  • Wiedza
    • Taste Store Blog
    • Porady ogólne
    • Przepisy
    • O wołowinie
    • O cielęcinie
    • O wieprzowinie
    • O drobiu
    • O jagnięcinie
    • O dziczyźnie
  • Zakupy i transport
    • Jak kupować
    • Koszt transportu
    • Kiedy i jak dowozimy - Warszawa i okolice
    • Kiedy i jak dowozimy - cała Polska
    • Program lojalnościowy
    • Zwrot wkładów mroźniczych
  • FAQ
  • Regulamin
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
  • Kontakt
Logowanie Nowe konto
Taste Store
1. mięsny on-line od 2009 r.
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Mięsa Ekologicze Certyfikowane
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Indyk naturalnie
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Zobacz wszystkie
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Makarony
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
Taste Store
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Mięsa Ekologicze Certyfikowane
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Indyk naturalnie
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Zobacz wszystkie
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Makarony
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
  • Strona główna
  • Mięso
  • Steki
  • Stek picanha (sirloin cap) sezonowany Angus

Stek picanha (sirloin cap) sezonowany Angus

Cena: 114,90 zł / kg

kg
kup teraz
Stek picanha (sirloin cap) sezonowany Angus
Sirloin cap, w Polsce znany również jako rumsztyk, to stek wycinany z czubka wołowiny pierwszej krzyżowej z doskonałej rasy Angus sezonowany 3-4 tygodnie z polskiej hodowli.
Aberdeen Angus jest Szkocką rasą bydła mięsnego. Pochodzi z na północno-wschodnich krańcach Wielkiej Brytanii. Obecnie największe stada można spotkać w USA. Angus pojawił się w Polsce w latach 70. ubiegłego wieku. Posiada kilka charakterystycznych cech, dzięki którym jest łatwo rozpoznawalną rasą. Jest bydłem mięsnym, o lśniącej, gładkiej sierści, czarnej barwy, nie posiadają rogów. Mimo niewielkich rozmiarów ciała ma charakterystyczną budowę dla bydła mięsnego, wpisaną w prostokąt. Głowa jest mała, szyja dość krótka, umięśniona. Tułów jest silnie zbudowany, szczególnie w partii zadu, grzbietu i ud. Dorosłe krowy osiągają 500 kg, a buhaje 800 kg. Jest to bydło o cechach wybitnie mięsnych, dające wysokiej jakość elementy, z których pozyskuje się mięso idealnie nadające się do sezonowania.
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię

Rekomendacje

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Najwyższej jakości stek z jałówek z polskiej hodowli rasy o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody...
Zdjęcie z galerii
179,90 zł / kg
kg
Filet z indyka wędzony, dojrzewający od Dreszlera

Filet z indyka wędzony, dojrzewający od Dreszlera

Przepyszna 100% pierś indyka peklowana na sucho w autorskiej mieszance naturalnych ziół i przypraw, wędzona...
99,90 zł / kg
kg
Ser kozi dojrzewający Chevrano włoski

Ser kozi dojrzewający Chevrano włoski

Ser kozi dojrzewający 6 tygodni, delikatny. Oryginalny włoski. Lekko miodowy posmak. Wyśmienity! Sprzedajemy w porcjach...
139,90 zł / kg
kg
Żurek Gryszczeniówka

Żurek Gryszczeniówka

Przepyszny naturalny żurek robiony w małym gospodarstwie ze znakiem Dziecictwo Kulinarne Wielkopolski - Gryszczeniówka. Pasteryzowany,...
21,90 zł / szt.
szt.
Zestaw 4 selekcjonowanych steków sezonowanych bez kości

Zestaw 4 selekcjonowanych steków sezonowanych bez kości

Zestaw dwóch steków sezonowanych z mięsnej rasy Black Angus z byka na mokro oraz dwóch...
189,90 zł / szt
szt
Włoski boczek Pancetta

Włoski boczek Pancetta

Oryginalna włoska pancetta - boczek dojrzewający. Przepyszna wędlina z pięknym białym tłuszczykiem. Można jeść w...
Zdjęcie z galerii
124,90 zł / kg
kg
Ser Parmigiano Reggiano tarty DOP Virgilio

Ser Parmigiano Reggiano tarty DOP Virgilio

Twardy, tarty, dojrzewający ser podpuszczkowy parmezan, oryginalny włoski. Ze znakiem DOP: Denominazione di Origine Protetta,...
16,90 zł / szt
szt
Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek wykrojony z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną antrykotu wołowego ze szlachetnej rasy...
Zdjęcie z galerii
154,90 zł / kg
kg
Schab z morelami pieczony Taste Store

Schab z morelami pieczony Taste Store

Marynowany w majeranku i czosnku, faszerowany suszonymi morelami, pieczony w piecu parowym, bardzo soczysty i...
62,90 zł / kg
kg
2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

Burgery wołowe to nasze klasyczne burgery robione ręcznie z antrykotu świeżego i stekowego antrykotu sezonowanego...
Zdjęcie z galerii
35,90 zł / szt
szt
Szynka hiszpańska Serrano

Szynka hiszpańska Serrano

Niepaczkowana, świeża hiszpańska szynka suszona, dojrzewająca 10 miesięcy w naturalny sposób. Przechodzi całkowicie naturalny proces...
111,90 zł / kg
kg
2 Burgery wołowe Angus sezonowany Taste Store

2 Burgery wołowe Angus sezonowany Taste Store

Te burgery wołowe robimy z czystego rostbefu i antrykotu sezonowanych. Jest to antrykot i rostbef...
45,90 zł / szt
szt
Cielęcina mielona Taste Store

Cielęcina mielona Taste Store

Mięso doskonałe m.in. na delikatne klopsiki lub pulpeciki dla dzieci.
Nasz rzeźnik rozbiór cielęciny robi na...
69,90 zł / kg
kg
Pasztet z dziczyzny od Babci Jasi

Pasztet z dziczyzny od Babci Jasi

Domowy, ręcznie robiony pasztet z dziczyzny. 100% naturalny z mieszanego mięsa z dzika,...
149,90 zł / kg
kg
Pasztet Foie Gras z burbonem

Pasztet Foie Gras z burbonem

Znakomity, delikatny pasztet z wątróbek kaczych Foie Gras z dodatkiem burbonu, udekorowany solą morską gruboziarnistą....
299,90 zł / kg
kg
Kurze łapki kurze nogi

Kurze łapki kurze nogi

Kurze łapki maja zastosowanie w daniach, w których chcemy uzyskać więcej kolagenu, na przykład wywarach...
Zdjęcie z galerii
16,90 zł / kg
kg

Klienci, którzy kupili: Stek picanha (sirloin cap) sezonowany Angus, kupili również:

Stek z antrykotu (Entrecote)

Stek z antrykotu (Entrecote)

Steki cięte są z antrykotu wołowego z naszej podstawowej wołowiny selekcjonowanej. Te steki nie są...
76,90 zł / kg
kg
Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek sezonowany New York wykrojony jest z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie rostbefu wołowego ze...
Zdjęcie z galerii
134,90 zł / kg
kg
New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

Najwyższej jakości steki z rostbefu z polskich jałówek o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody hodowli...
Zdjęcie z galerii
169,90 zł / kg
kg
Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek wykrojony z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną antrykotu wołowego ze szlachetnej rasy...
Zdjęcie z galerii
154,90 zł / kg
kg
Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Najwyższej jakości stek z jałówek z polskiej hodowli rasy o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody...
Zdjęcie z galerii
179,90 zł / kg
kg
Stek New York (Striploin)

Stek New York (Striploin)

Stek New York z naszej regularnej selekcjonowanej przez rzeźnika wołowiny wycinany jest z rostbefu -...
77,90 zł / kg
kg
Wołowina mielona Taste Store

Wołowina mielona Taste Store

Ta mielona wołowina przygotowana jest z mięsa wołowego ras mięsnych, ze świeżego rozbioru w naszym...
Zdjęcie z galerii
62,90 zł / kg
kg
Hanger (onglet) stek polski Angus

Hanger (onglet) stek polski Angus

Hanger stek to specjalne cięcie znane wprawnym rzeźnikom. Mięsień pochodzi z najlepszej części wołowej przepony....
Zdjęcie z galerii
68,90 zł / kg
kg
Stek Bavette polski Angus

Stek Bavette polski Angus

Dość tani, ale zaskakująco dobry stek wycinany z najlepszej części łaty wołowej. Stek budżetowy z...
Zdjęcie z galerii
79,90 zł / kg
kg
Kości szpikowe, szpik kostny wołowy plastry Marrow

Kości szpikowe, szpik kostny wołowy plastry Marrow

Kości wołowe ze szpikiem, pocięte na kilkucentymetrowe plastry do pieczenia, do sosów i bulionów bądź...
Zdjęcie z galerii
17,90 zł / kg
kg
2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

Burgery wołowe to nasze klasyczne burgery robione ręcznie z antrykotu świeżego i stekowego antrykotu sezonowanego...
Zdjęcie z galerii
35,90 zł / szt
szt
Antrykot sezonowany z byka polski Angus (Entrecote)

Antrykot sezonowany z byka polski Angus (Entrecote)

Antrykot z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną mięsa wołowego ze szlachetnej rasy Angus...
Zdjęcie z galerii
154,90 zł / kg
kg
2 Burgery wołowe Angus sezonowany Taste Store

2 Burgery wołowe Angus sezonowany Taste Store

Te burgery wołowe robimy z czystego rostbefu i antrykotu sezonowanych. Jest to antrykot i rostbef...
45,90 zł / szt
szt
Stek Filet Mignon Limousine (Tenderloin)

Stek Filet Mignon Limousine (Tenderloin)

Stek Filet Mignon cięty jest z najlepszej, najdelikatniejszej, środkowej części polędwicy wołowej ze szlachetnej rasy...
259,90 zł / kg
kg
Zestaw 4 selekcjonowanych steków sezonowanych bez kości

Zestaw 4 selekcjonowanych steków sezonowanych bez kości

Zestaw dwóch steków sezonowanych z mięsnej rasy Black Angus z byka na mokro oraz dwóch...
189,90 zł / szt
szt
Cote de Boeuf sezonowany na sucho 30 dni

Cote de Boeuf sezonowany na sucho 30 dni

Najwyższej jakości stek z polskich jałówek o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody hodowli i doboru...
Zdjęcie z galerii
169,90 zł / kg
kg

Newsletter

Bądź na bieżąco w nowościami i promocjami!
Zapoznałem się z informacją o przetwarzaniu danych. Administratorem Twoich danych osobowych jest Taste Company sp. z o.o., z siedzibą w Piasecznie ul. Jana Kazimierza 30, 05-500 Piaseczno, NIP: 1231533085, REGON: 525243733, KRS: 0001034294, Sąd Rejonowy dla M.ST. Warszawy w Warszawie, XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, e-mail: sklep@tastestore.pl. Twoje dane osobowe przetwarzane są w celu wysyłania Newslettera od Taste Company sp. z o.o., który może zawierać informacje handlowe. Zgodę można wycofać w każdym czasie w sposób określony w Polityce prywatności. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się w naszej Polityce prywatności sklepu internetowego Taste Store.  Pole jest obowiązkowe do wypełnienia

Informacje

  • Kontakt Taste Store
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Szybki kontakt

Taste Store Meats & More:
tel. 668 668 500
tel. 22 254 11 11
Nie zdążyliśmy odebrać?
Skontaktuj się z nami przez Messengera Odpowiemy!
Czynne: pon.-pt.: 9-19 / sob.: 9-15


Social media

Copyright © 2025
oprogramowanie sklepu: AptusShop projekt i strony: Aptus.pl
Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Najwyższej jakości stek z jałówek z polskiej hodowli rasy o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody...
Zdjęcie z galerii
179,90 zł / kg
kg
Filet z indyka wędzony, dojrzewający od Dreszlera

Filet z indyka wędzony, dojrzewający od Dreszlera

Przepyszna 100% pierś indyka peklowana na sucho w autorskiej mieszance naturalnych ziół i przypraw, wędzona...
99,90 zł / kg
kg
Ser kozi dojrzewający Chevrano włoski

Ser kozi dojrzewający Chevrano włoski

Ser kozi dojrzewający 6 tygodni, delikatny. Oryginalny włoski. Lekko miodowy posmak. Wyśmienity! Sprzedajemy w porcjach...
139,90 zł / kg
kg
Żurek Gryszczeniówka

Żurek Gryszczeniówka

Przepyszny naturalny żurek robiony w małym gospodarstwie ze znakiem Dziecictwo Kulinarne Wielkopolski - Gryszczeniówka. Pasteryzowany,...
21,90 zł / szt.
szt.