• Asortyment
  • O nas
    • Historia
    • Wirtualny spacer
    • Rekomendacje
  • Wiedza
    • Taste Store Blog
    • Porady ogólne
    • Przepisy
    • O wołowinie
    • O cielęcinie
    • O wieprzowinie
    • O drobiu
    • O jagnięcinie
    • O dziczyźnie
  • Zakupy i transport
    • Jak kupować
    • Koszt transportu
    • Kiedy i jak dowozimy - Warszawa i okolice
    • Kiedy i jak dowozimy - cała Polska
    • Program lojalnościowy
    • Zwrot wkładów mroźniczych
  • FAQ
  • Regulamin
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
  • Kontakt
Logowanie Nowe konto
Taste Store
1. mięsny on-line od 2009 r.
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Święta
  • Pieczenie
  • Mięso
    • Mięsa Ekologicze Certyfikowane
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Indyk naturalnie
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Zobacz wszystkie
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Grill
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Beef Jerky i chipsy
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Makarony
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
Taste Store
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Święta
  • Pieczenie
  • Mięso
    • Mięsa Ekologicze Certyfikowane
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Indyk naturalnie
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Zobacz wszystkie
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Grill
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Beef Jerky i chipsy
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Makarony
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
  • Strona główna
  • Gotowe na grilla
  • Tomahawk stek z polskiego sezonowanego byka

Tomahawk stek z polskiego sezonowanego byka

Cena: 169,90 zł / kg

kg
kup teraz
Tomahawk stek z polskiego sezonowanego byka
Tomahawk stek z polskiego sezonowanego byka
Mięso z byka ras mięsnych klasy Angus, Simental, Hereford i ich krzyżówek, wyłącznie z polskich hodowli. Mięso o klasie marmurka od średniego do średnio-wysokiego.
Jest to specjalna odmiana cięcia steka cote de boeuf (czyli sezonowanego antrykotu) z zachowanym dłuższym żebrem, ułatwiającym przewracanie steka podczas grillowania lub smażenia. Dodatkowo tkanka łączna przy kości podczas obróbki cieplnej dodaje mięsu walorów smakowych. Jest to bardzo duży stek, którego waga oscyluje ok. 1 kg.
Wymaga dłuższej obróbki cieplnej: my preferujemy najpierw obsmażyć z obu stron po 2-3 minuty na mocno rozgrzanej patelni, a następnie piec w piekarniku przez 10-12 min.
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię

Rekomendacje

Wątróbka jagnięca

Wątróbka jagnięca

Wątróbka jagnięca jest elementem piątej ćwiartki. Wątróbka jagnięca to najdelikatniejsza wątróbka o bogatym, przyjemnym smaku....
45,90 zł / kg
kg
Stek T-bone sezonowany z polskiego byka

Stek T-bone sezonowany z polskiego byka

Stek T-Bone to dwa steki z jednym. Efektowne cięcie, łączy w sobie dwie najcenniejsze części...
Zdjęcie z galerii
159,90 zł / kg
kg
Kurze łapki kurze nogi

Kurze łapki kurze nogi

Kurze łapki maja zastosowanie w daniach, w których chcemy uzyskać więcej kolagenu, na przykład wywarach...
Zdjęcie z galerii
16,90 zł / kg
kg
Mostek wołowy bez kości polski sezonowany byk (Brisket)

Mostek wołowy bez kości polski sezonowany byk (Brisket)

Mostek wołowy pochodzi z byków ras mięsnych klasy Angus, Simental, Hereford oraz ich krzyżówek, hodowanych...
Zdjęcie z galerii
87,90 zł / kg
kg
Szponder wołowy z kością (Short Rib)

Szponder wołowy z kością (Short Rib)

Żebra wołowe z kością pokrojone na odcinki do wykorzystania podczas gotowania rosołu. Zawierają dość dużo...
60,90 zł / kg
kg
Short Ribs polska jałówka

Short Ribs polska jałówka

Jedno z najbardziej aromatycznych i soczystych cięć wołowych – short ribs z polskiej jałówki ras...
Zdjęcie z galerii
73,90 zł / kg
kg
Poliki wołowe (Cheek)

Poliki wołowe (Cheek)

Poliki wołowe to wyjątkowo delikatny element z tak zwanej piątej ćwiartki - ceniony za intensywny...
Zdjęcie z galerii
109,90 zł / kg
kg
Kości szpikowe wołowe cięte wzdłuż Marrow

Kości szpikowe wołowe cięte wzdłuż Marrow

Kości wołowe ze szpikiem to naturalne źródło smaku i wartości odżywczych.

To wyjątkowy składnik kuchni tradycyjnej...
26,90 zł / kg
kg
Łata wołowa bez kości (Flank)

Łata wołowa bez kości (Flank)

Łata wołowa to element cięty z brzuszno-lędźwiowej części tuszy wołowej. Ma długie włókna, delikatny marmurek...
68,90 zł / kg
kg
Siekana na tatara polędwica wołowa

Siekana na tatara polędwica wołowa

Siekana ręcznie polędwica wołowa z selekcjonowanej wołowiny premium . Polędwica wołowa na tatara jest niezwykle...
32,90 zł / szt
szt
Nowości
Szyjki indycze świeże

Szyjki indycze świeże

Świeże szyjki indycze. Szyjki z indyka doskonałe na rosół. Polecamy rosół na szyjkach indyka,
15,90 zł / kg
kg
Kaszanka od Dreszlera

Kaszanka od Dreszlera

Kaszanka wieprzowa od Dreszlera, wyjątkowo smaczna kaszanka o smaku i wyglądzie tych, które robili nasi...
36,90 zł / kg
kg
Kiełbaski węgierskie z mangalicy

Kiełbaski węgierskie z mangalicy

Świetnie skomponowane oryginalne węgierskie kiełbaski paprykowane z mangalicy. Wieprzowina z której zrobione są kiełbaski charakteryzuje...
82,90 zł / kg
kg
Manouri ser grecki owczy D.O.P.

Manouri ser grecki owczy D.O.P.

Manouri to ser półmiękki, serwatkowy, z mleka pasteryzowanego owczego. Ma w pełni naturalny skład. Powstaje...
Zdjęcie z galerii
25,90 zł / szt
szt
Stek New York sezonowany z byka (Striploin)

Stek New York sezonowany z byka (Striploin)

Stek New York z dojrzewającego przez minimum 3 tygodnie techniką mieszaną rostbefu wołowego z byka...
Zdjęcie z galerii
159,90 zł / kg
kg
2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

Burgery wołowe to nasze klasyczne burgery robione ręcznie z antrykotu świeżego i stekowego antrykotu sezonowanego...
Zdjęcie z galerii
39,90 zł / szt
szt

Klienci, którzy kupili: Tomahawk stek z polskiego sezonowanego byka, kupili również:

Stek T-bone sezonowany z polskiego byka

Stek T-bone sezonowany z polskiego byka

Stek T-Bone to dwa steki z jednym. Efektowne cięcie, łączy w sobie dwie najcenniejsze części...
Zdjęcie z galerii
159,90 zł / kg
kg
Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Najwyższej jakości stek z jałówek z polskiej hodowli rasy o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody...
Zdjęcie z galerii
199,90 zł / kg
kg
New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

Najwyższej jakości steki z rostbefu z polskich jałówek o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody hodowli...
Zdjęcie z galerii
199,90 zł / kg
kg
Stek Rib Eye z polskiego sezonowanego byka (Entrecote)

Stek Rib Eye z polskiego sezonowanego byka (Entrecote)

Stek Rib Eye z sezonowanego antrykotu wołowego to jedno z najbardziej cenionych cięć wołowych –...
Zdjęcie z galerii
179,90 zł / kg
kg
Stek Filet Mignon z polędwicy premium 2,5+

Stek Filet Mignon z polędwicy premium 2,5+

Filet Mignon to najbardziej delikatne cięcie wołowe, pochodzące z środkowej części polędwicy. Ma wyjątkowo drobną...
299,90 zł / kg
kg
Stek Filet Mignon sezonowany z polędwicy premium 2,5+ DELIKATNY MARMUR

Stek Filet Mignon sezonowany z polędwicy premium 2,5+ DELIKATNY MARMUR

Filet Mignon to najbardziej delikatne cięcie wołowe, pochodzące z środkowej części polędwicy. Ma wyjątkowo drobną...
Zdjęcie z galerii
299,90 zł / kg
kg
Cote de Boeuf sezonowany na sucho 30 dni

Cote de Boeuf sezonowany na sucho 30 dni

Côte de Boeuf to wyjątkowy stek dla prawdziwych koneserów wołowiny. To antrykot wołowy z kością....
Zdjęcie z galerii
169,90 zł / kg
kg
Stek New York sezonowany z byka (Striploin)

Stek New York sezonowany z byka (Striploin)

Stek New York z dojrzewającego przez minimum 3 tygodnie techniką mieszaną rostbefu wołowego z byka...
Zdjęcie z galerii
159,90 zł / kg
kg
2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

2 Burgery TASTE STORE 100% wołowiny, z czego min. 60% sezonowanej

Burgery wołowe to nasze klasyczne burgery robione ręcznie z antrykotu świeżego i stekowego antrykotu sezonowanego...
Zdjęcie z galerii
39,90 zł / szt
szt
Kebaby Kofty wołowo-jagnięce

Kebaby Kofty wołowo-jagnięce

Doskonale doprawione kofty z mieszanego mięsa wołowo-jagnięcego z dodatkiem świeżej mięty i kolendry. Świetnie wyglądają...
31,90 zł / szt
szt
Bułka burgerowa z Aromatu Burgerówka

Bułka burgerowa z Aromatu Burgerówka

Maślana, delikatna bułka z warszawskiej piekarni Aromat przeznaczona do przyrządzenia wyśmienitych burgerów. Fantastycznie smakuje z...
4,40 zł / szt
szt
Kotleciki jagnięce z kością świeże

Kotleciki jagnięce z kością świeże

Najdelikatniejsza jagnięcina. Świetne mięso na wykwintne pieczone kotleciki z kością.
Nasz rzeźnik rozbiór jagnięciny robi na...
269,90 zł / kg
kg
Sprawdź dostępność:
Antrykot US Prime Black Angus Rib Eye (Entrecote)

Antrykot US Prime Black Angus Rib Eye (Entrecote)

Najwyższej jakości mięso stekowe z amerykańskiej wołowiny bydła Black Angus klasy 'Prime' sezonowanej min. 28...
469,90 zł / kg
kg
2 Burgery w 100% z wołowiny sezonowanej stekowej Taste Store

2 Burgery w 100% z wołowiny sezonowanej stekowej Taste Store

Te burgery wołowe robimy z czystego rostbefu i antrykotu sezonowanego. Jest to antrykot i rostbef...
47,90 zł / szt
szt
Kiełbaski jagnięce surowe z kolendrą Taste Store

Kiełbaski jagnięce surowe z kolendrą Taste Store

Wyśmienite ręcznie robione kiełbaski w naturalnym flaku w stylu merguez. Nasza autorska, unikalna receptura, w...
94,90 zł / kg
kg
Kaszanka od Dreszlera

Kaszanka od Dreszlera

Kaszanka wieprzowa od Dreszlera, wyjątkowo smaczna kaszanka o smaku i wyglądzie tych, które robili nasi...
36,90 zł / kg
kg

Newsletter

Bądź na bieżąco w nowościami i promocjami!
Zapoznałem się z informacją o przetwarzaniu danych. Administratorem Twoich danych osobowych jest Taste Company sp. z o.o., z siedzibą w Piasecznie ul. Jana Kazimierza 30, 05-500 Piaseczno, NIP: 1231533085, REGON: 525243733, KRS: 0001034294, Sąd Rejonowy dla M.ST. Warszawy w Warszawie, XIV Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, e-mail: sklep@tastestore.pl. Twoje dane osobowe przetwarzane są w celu wysyłania Newslettera od Taste Company sp. z o.o., który może zawierać informacje handlowe. Zgodę można wycofać w każdym czasie w sposób określony w Polityce prywatności. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się w naszej Polityce prywatności sklepu internetowego Taste Store.  Pole jest obowiązkowe do wypełnienia

Informacje

  • Kontakt Taste Store
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Szybki kontakt

Taste Store Meats & More:
tel. 668 668 500
tel. 22 254 11 11
Nie zdążyliśmy odebrać?
Skontaktuj się z nami przez Messengera Odpowiemy!
Czynne: pon.-pt.: 9-19 / sob.: 9-15


Social media

Copyright © 2025
oprogramowanie sklepu: AptusShop projekt i strony: Aptus.pl
Wątróbka jagnięca

Wątróbka jagnięca

Wątróbka jagnięca jest elementem piątej ćwiartki. Wątróbka jagnięca to najdelikatniejsza wątróbka o bogatym, przyjemnym smaku....
45,90 zł / kg
kg
Stek T-bone sezonowany z polskiego byka

Stek T-bone sezonowany z polskiego byka

Stek T-Bone to dwa steki z jednym. Efektowne cięcie, łączy w sobie dwie najcenniejsze części...
Zdjęcie z galerii
159,90 zł / kg
kg
Kurze łapki kurze nogi

Kurze łapki kurze nogi

Kurze łapki maja zastosowanie w daniach, w których chcemy uzyskać więcej kolagenu, na przykład wywarach...
Zdjęcie z galerii
16,90 zł / kg
kg
Mostek wołowy bez kości polski sezonowany byk (Brisket)

Mostek wołowy bez kości polski sezonowany byk (Brisket)

Mostek wołowy pochodzi z byków ras mięsnych klasy Angus, Simental, Hereford oraz ich krzyżówek, hodowanych...
Zdjęcie z galerii
87,90 zł / kg
kg