• Asortyment
  • O nas
    • Historia
    • Wirtualny spacer
    • Rekomendacje
  • Wiedza
    • Taste Store Blog
    • Porady ogólne
    • Przepisy
    • O wołowinie
    • O cielęcinie
    • O wieprzowinie
    • O drobiu
    • O jagnięcinie
    • O dziczyźnie
  • Zakupy i transport
    • Jak kupować
    • Koszt transportu
    • Kiedy i jak dowozimy - Warszawa i okolice
    • Kiedy i jak dowozimy - cała Polska
    • Program lojalnościowy
    • Zwrot wkładów mroźniczych
  • FAQ
  • Regulamin
    • Regulamin
    • Polityka prywatności
  • Kontakt
Logowanie Nowe konto
Taste Store
1. mięsny on-line od 2009 r.
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Koźlęcina
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Wędliny z Poznania
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
Taste Store
0
0,00 zł   usd eur gbp
  • Grill
  • Mięso
    • Wołowina świeża i sezonowana
    • Wołowina Wagyu certyfikowana
    • Steki
    • Cielęcina świeża
    • Jagnięcina świeża
    • Mięso królicze
    • Wieprzowina świeża
    • Drób świeży i mrożony
    • Dziczyzna świeża i mrożona
    • Kiełbasy z surowego mięsa
    • Koźlęcina
    • Zobacz wszystkie
  • Wędliny
    • Masarnia Słota Jodłowa
    • Dębina i Kuznocin
    • Wędliny od Dreszlera
    • Gliniana Wędzarnia
    • Spiżarnia domowa i Wolarek
    • Wędliny kresowe
    • Wędliny markowskie
    • Wędliny z Bacówki
    • Wędliny z dziczyzny
    • Wędliny z podróży po Europie
    • Wędliny z Poznania
    • Zobacz wszystkie
  • Pieczenie
  • Gotowce
  • Zestawy
  • Garmaż
    • Wyroby Babci Jasi
    • Dania rybne i galarety
    • Dania w słoikach
    • Gołąbki
    • Kluski, pyzy, kopytka i inne
    • Krokiety, paszteciki i inne
    • Naleśniki
    • Pierogi
    • Placki
    • Sałatki i surówki
    • Smalce i masła
    • Zobacz wszystkie
  • Spożywcze
    • Kawior
    • Hummusy, smarowidła
    • Ketchupy, musztardy
    • Octy i octy balsamiczne
    • Oliwy, oleje
    • Przetwory owocowe, słodkości
    • Przetwory warzywne
    • Sosy, dodatki
  • Kiszonki
  • Nabiał
  • Pieczywo
  • Przyprawy
  • Vege
  • Bony
  • Strona główna
  • Mięso
  • Mięso strusie
  • Mały stek ze strusia mrożony

Mały stek ze strusia mrożony

Cena: 219,90 zł / kg

kg
kup teraz
Tagi: gulasz, strus, strusina, struś, ze strusia
Mały stek ze strusia mrożony
Idealny element do pieczenia w całości, przygotowania soczystych steków oraz potraw sous vide. Wymaga krótkotrwałej obróbki termicznej.
Wszystkie elementy mięsa strusiego pochodzą z udźca i są umownie nazywane analogicznie do elementów wołowiny.
Jeden stek waży 0,3 kg.
Strusie mięso z Polskiej hodowli. Niezwykle kruche i delikatne, wymagające krótkotrwałej obróbki termicznej. Smak i kolor przypominający wołowinę, w połączeniu z kruchością drobiu i nutą dziczyzny. Przy tym bardzo korzystny skład chemiczny. Strusie mięso zawiera ponad 20% białka wysokiej wartości odżywczej przy bardzo małej zawartości niepożądanych tłuszczów. W przypadku sprzedawanych przez nas elementów kulinarnych jest to od 0,2% do 1,1% tłuszczu o bardzo korzystnym składzie. Przy tym zawiera ono więcej żelaza nawet od mięsa wołowego. Hodowla, z której pochodzi mięso prawie w całości eksportuje je do Szwajcarii, gdzie cenione jest za smak i wartości odżywcze. Trzeba spróbować. Łatwo można polubić!
Nie dodano jeszcze żadnej opini.
Dodaj swoją opinię

Rekomendacje

Burgery wołowe Angus TASTE STORE

Burgery wołowe Angus TASTE STORE

Te burgery wołowe robimy z czystego rostbefu i antrykotu sezonowanych. Jest to antrykot i rostbef...
89,90 zł / kg
kg
Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek sezonowany New York wykrojony jest z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie rostbefu wołowego ze...
Zdjęcie z galerii
119,90 zł / kg
kg
Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek wykrojony z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną antrykotu wołowego ze szlachetnej rasy...
Zdjęcie z galerii
129,90 zł / kg
kg
Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon cięty jest z najlepszej, środkowej części polędwicy wołowej ze szlachetnej rasy bydła...
Zdjęcie z galerii
249,90 zł / kg
kg
Udziec z sarny bez kości mrożony

Udziec z sarny bez kości mrożony

Udziec sarny z Borów Niemodlińskich. Pyszny wcześniej marynowany i pieczony ze słoniną.
Ten artykuł jest sprzedawany...
Zdjęcie z galerii
206,90 zł / kg
kg
Comber z sarny bez kości mrożony

Comber z sarny bez kości mrożony

Dziczyzna pochodząca z Borów Niemodlińskich. Prawdziwy delikates. Doskonały pieczony z dodatkiem jałowca, rozmarynu, pieprzu, czosnku...
Zdjęcie z galerii
399,90 zł / kg
kg
Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Striploin)

Rostbef New York Wagyu Kogoshima Japonia A5 (Striploin)

Wołowina Wagyu to mięso z czarnego bydła hodowanego na egzotycznej wyspie w mieście Kagoshima. Jest...
1 199,00 zł / kg
kg
Gęś mrożona polska owsiana

Gęś mrożona polska owsiana

Polska gęś owsiana z proekologicznego chowu. Mrożona i odpowiednio skruszała, gotowa do pieczenia. Świetnie smakuje...
69,90 zł / kg
kg
Ossobuco cielęce

Ossobuco cielęce

Udziec cielęcy cięty na Ossobuco. Nadaje się doskonale do potraw duszonych.
Nasz rzeźnik rozbiór cielęciny robi...
Zdjęcie z galerii
69,90 zł / kg
kg

Klienci, którzy kupili: Mały stek ze strusia mrożony, kupili również:

Stek Filet Mignon Limousine (Tenderloin)

Stek Filet Mignon Limousine (Tenderloin)

Stek Filet Mignon cięty jest z najlepszej, najdelikatniejszej, środkowej części polędwicy wołowej ze szlachetnej rasy...
249,90 zł / kg
kg
Oscypek duży wędzony od Bachledy

Oscypek duży wędzony od Bachledy

Najwyższej jakości duży oscypek z mleka owczego w sezonie od wiosny do jesieni i z...
25,90 zł / szt
szt
Gulasz ze strusia mrożony

Gulasz ze strusia mrożony

Małe kawałki mięsa bez błon, ścięgien i tłuszczu idealne na gulasz, do potraw sous vide...
88,90 zł / kg
kg
Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Rib Eye stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Entrecote)

Najwyższej jakości stek z jałówek z polskiej hodowli rasy o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody...
Zdjęcie z galerii
164,90 zł / kg
kg
New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

New York Stek z jałówki sezonowany na sucho min.30 dni (Striploin)

Najwyższej jakości steki z rostbefu z polskich jałówek o cechach wybitnie mięsnych. Unikalne metody hodowli...
Zdjęcie z galerii
154,90 zł / kg
kg
Polędwiczka jagnięca rasy merynos mrożone

Polędwiczka jagnięca rasy merynos mrożone

Polędwiczki jagnięce mrożone to delikatne mięso na sznycelki i szaszłyki.
159,90 zł / kg
kg
Sprawdź dostępność:
Jagnięcina mielona

Jagnięcina mielona

Delikatne mielone mięso jagnięce. Dobre do kołdunów litewskich, doskonałe jako składnik diety dla maluchów.
Nasz rzeźnik...
Zdjęcie z galerii
69,90 zł / kg
kg
Mięso na tatara z ligawy wołowej (Round)

Mięso na tatara z ligawy wołowej (Round)

Wysokiej jakości mielone mięso z ligawy wołowej. Zmielone na tatara. Ligawa wołowa to element wołowiny,...
74,90 zł / kg
kg
Kiełbasa markowska sucha

Kiełbasa markowska sucha

Zakład Uboju i Przerobu Mięsa należący do Jana Fołty z Markowej to miejsce gdzie nieprzerwanie...
105,90 zł / kg
kg
Bresaola Sottofesa Manzo

Bresaola Sottofesa Manzo

Bresaola Sottofesa to wykwintna włoska wędlina z polędwicy wołowej. Ma słonawy głęboki smak dojrzewającej wołowiny...
Zdjęcie z galerii
195,90 zł / kg
kg
Antrykot sezonowany z byka polski Angus (Entrecote)

Antrykot sezonowany z byka polski Angus (Entrecote)

Antrykot z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną mięsa wołowego ze szlachetnej rasy Angus...
Zdjęcie z galerii
129,90 zł / kg
kg
Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek sezonowany New York wykrojony jest z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie rostbefu wołowego ze...
Zdjęcie z galerii
119,90 zł / kg
kg
Stek Bavette polski Angus

Stek Bavette polski Angus

Dość tani, ale zaskakująco dobry stek wycinany z najlepszej części łaty wołowej. Stek budżetowy z...
Zdjęcie z galerii
79,90 zł / kg
kg
Kiełbaski jagnięce surowe z kolendrą Taste Store

Kiełbaski jagnięce surowe z kolendrą Taste Store

Wyśmienite ręcznie robione kiełbaski w naturalnym flaku w stylu merguez. Nasza autorska, unikalna receptura, w...
89,90 zł / kg
kg
Pasztet z dziczyzny od Babci Jasi

Pasztet z dziczyzny od Babci Jasi

Domowy, ręcznie robiony pasztet z dziczyzny. 100% naturalny z mieszanego mięsa z dzika,...
79,90 zł / kg
kg
Jaja zielononóżki od Marcinowskich

Jaja zielononóżki od Marcinowskich

UWAGA: Produkt niedostępny w wysyłkach kurierskich poza aglomeracją warszawską.

10 jaj zielononóżki z gospodarstwa Państwa Marcinowskich.Na...
23,90 zł / szt
szt
Sprawdź dostępność:

Newsletter

Bądź na bieżąco w nowościami i promocjami!
Zapoznałem się z informacją o przetwarzaniu danych. Administratorem Twoich danych osobowych jest Taste Store Łukasz Prokopowicz prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Łukasz Prokopowicz, z siedzibą w Warszawie, przy ul. Stanisława Dygata 3, lok. U1, 01-748 Warszawa, e-mail: sklep@tastestore.pl. Twoje dane osobowe przetwarzane są w celu wysyłania Newslettera od Taste Store, który może zawierać informacje handlowe. Zgodę można wycofać w każdym czasie w sposób określony w Polityce prywatności. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się w naszej Polityce prywatności sklepu internetowego Taste Store.  Pole jest obowiązkowe do wypełnienia

Informacje

  • Kontakt Taste Store
  • Kontakt Puławska
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Szybki kontakt

Taste Store Meats & More:
tel. 668 668 500
tel. 22 254 11 11
Nie zdążyliśmy odebrać?
Skontaktuj się z nami przez Messengera Odpowiemy!
Czynne: pon.-pt.: 9-19 / sob.: 9-15


Social media

Copyright © 2023
oprogramowanie sklepu: AptusShop projekt i strony: Aptus.pl
Burgery wołowe Angus TASTE STORE

Burgery wołowe Angus TASTE STORE

Te burgery wołowe robimy z czystego rostbefu i antrykotu sezonowanych. Jest to antrykot i rostbef...
89,90 zł / kg
kg
Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek New York sezonowany z byka rasy Angus (Striploin)

Stek sezonowany New York wykrojony jest z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie rostbefu wołowego ze...
Zdjęcie z galerii
119,90 zł / kg
kg
Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek Rib Eye z byka, sezonowany polski Angus (Entrecote)

Stek wykrojony z dojrzewającego przez min. 3 tygodnie techniką mieszaną antrykotu wołowego ze szlachetnej rasy...
Zdjęcie z galerii
129,90 zł / kg
kg
Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon sezonowany polski Black Angus (Tenderloin)

Stek Filet Mignon cięty jest z najlepszej, środkowej części polędwicy wołowej ze szlachetnej rasy bydła...
Zdjęcie z galerii
249,90 zł / kg
kg